Flyttefirma Herning

Leder du med lys og lygte efter et pålideligt flyttefirma i Herning?

I så fald er du kommet til det rette sted. Ring på +45 20 13 40 29, og få et tilbud af vores erfarne fagmænd.

Her hos Kim’s Transport & Flytteforretning kan vi blandt andet hjælpe dig med hastetransporter, distributionskørsel, møbelopbevaring, samt privat- og erhvervsflytninger – hvad end du har som skal fra A til B, kan vi klare det for dig.

Selvom vi hører til i Herning, er vi klar til at køre din møbler til den anden ende af landet, hvis det er dét du ønsker. Vi har mange års erfaring med at transportere møbler til og fra alle tænkelige områder i Danmark, på en måde der sørger for, at dine ejendele når frem i god behold og i god tid – du vil altså ikke ende op med hverken knuste glas eller bukkede stoleben.

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig? Så læs vores glade og tilfredse kundeanmeldelser. 

Interesseret i et uforpligtende TILBUD? Så rul forbi nedenstående video!

Derfor skal du vælge os til at flytte i Herning – se hvorfor på 60 sekunder.

Få et tilbud nu

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Din besked

Flyttefirma Herning – ring og få et uforpligtende tilbud

Som skreven ovenfor er du velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud på din flytning. Vi er stolte af at kunne levere konkurrencedygtige priser, som langt de fleste danskere har råd til.

Vi er klar over, at en flytning både er en stor og dyr proces. Den nye bolig skal først betales, eller 3 måneders husleje skal smides på bordet, herefter skal den gamle bolig være i god stand, hvad end den er lejet eller skal sælges. Derudover er der ofte brug for nye møbler eller småjustering i den nye bolig, hvis alt ikke er som du vil have det. Smider man selve flytningen oven i hatten, kan man godt stå tilbage med en større regning end man forventede.

Vi er meget transparente omkring vores priser – du vil aldrig modtage en regning, som ikke i forvejen er aftalt mellem begge parter.

Herunder ses de mest populære steder, at vi flytter og transporterer i Danmark:

… Men som nævnt, i Kims Transport og Flyttefirma er vi naturligvis ikke geografisk afgrænsede, vi flytter over hele Danmark.