Flyttefirma Holstebro

Derfor vælges Kim’s transport og flyttefirma til flytning i Holstebro

Skal du have flyttet dine ejendele til, ud af, eller rundt i Holstebro?

I stedet for at spilde en hel weekend, eller være tvunget til at tage fri fra dit arbejde, kan du i stedet lade professionelle tage sig af din flytning. Er du samtidig bosat i Holstebro – eller måske på vej til byen – er det oplagt at kontakte en Holstebro flytteforretning, som har styr på lokalområdet.

Her hos Kim’s Transport & Flytteforretning har vi mange års erfaring med flytninger, både når det gælder private og erhverv. Hvad end der er tale om en lejlighed, et hus eller en virksomhed som skal tømmes og transporteres til et nyt sted, kan vi klare opgaven.

Den bedste flytteforretning i Holstebro

Hvis du holder af hurtige svartider, problemfri transport og lave priser, er du kommet til det rette sted.

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig? Så læs vores glade og tilfredse kundeanmeldelser. 

Bestil et uforpligtende TILBUD på netop DIN flytning under nedenstående video.

Flytning i Holstebro på 60 sekunder

Få et tilbud nu

Navn

Email

Telefon (påkrævet)

Besked

Til trods af vores høje kvalitet

har vi valgt at holde vores priser lave, da vi godt er klar over, hvor mange penge man hurtigt kan komme af med, når man er på vej ind i en ny bolig. For det første skal der betales et par måneders husleje på stedet, hvis der er tale om at bo til leje; eller også har du lige smidt et stort beløb i forbindelse med et køb.

Derudover skal der være penge til småreparationer, vedligeholdelse i den gamle bolig, og måske endda et eller to nye møbler.

Hvis du beslutter at vi skal være din flyttemand i Holstebro, behøver du ikke frygte enorme regninger og ekstraudgifter i forbindelse med flytningen. Vi lægger fra starten alle kortene på bordet, så du nemt kan se, hvor meget hele flytningen kommer til at koste.