Flyttefirma Lemvig

Kim’s transport og flyttefirma, et professionelt flyttefirma

Er du på jagt efter et flyttefirma i Lemvig, som kan flytte dine ejendele ind, ud, eller rundt i byen?

Hvad end du har boet i Lemvig noget tid eller er ved at flytte til byen, kan vi hjælpe dig med din flytning – vi kører nemlig gerne i hele landet for vores kunder.

Hvis du hellere vil slappe af, indrette det nye hjem eller tage på arbejde, i stedet for at knokle med tunge møbler og efterfølgende ømhed i led og muskler, er et flyttefirma den rigtige løsning. Selv hvis du ikke skal flytte alverden, er der mange ting som kan gå galt, hvis man ikke er vant til at flytte tunge ting og sager på daglig basis.

Hvis du samtidig bor over stueplan, eller er på vej til en bolig som er over stueplan, er der endnu større grund til at få professionelle til at tage læsset for dig.

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig? Så læs vores glade og tilfredse kundeanmeldelser. 

Se lidt om hvem vi er i videoen her under

Få et tilbud nu

Navn

Email

Telefon (påkrævet)

Besked

Lemvig flyttefirma – kvalitet og prisvenlige løsninger

Her hos Kim’s Transport & Flytteforretning kan du trygt efterlade dine ejendele i vores hænder. Vi har mange års erfaring med alle tænkelige former for flytninger, hvad end der er tale om autotransport, – hvor bilforhandlere, importører og bilauktionærer skal have fragtet biler – erhvervsflytning, budkørsel eller traditionelle flytninger for private.

Vi overholder altid de deadlines vi sammen med kunden bliver enige om, også selvom den nye adresse ligger på den mest usynlige vej i Danmark – vi skal nok finde den i god tid, og fuldføre flytningen som aftalt.

Hvis kvalitet, punktlighed og omhu er kvaliteter du leder efter, er vi uden tvivl den helt rigtige Lemvig flytteservice for dig.

Herunder ses de mest populære steder, at vi flytter og transporterer i Danmark:

… Men som nævnt, i Kims Transport og Flyttefirma er vi naturligvis ikke geografisk afgrænsede, vi flytter over hele Danmark.