Flyttefirma Ringkøbing

Hurtig og enkelt flytning i Ringkøbing – Kim’s transport og flyttefirma

Har du en bolig fuld af møbler som skal flyttes til eller fra Ringkøbing?

Vi er en flytteforretning, som har mange års erfaring med i bagagen. Hvis du vælger os som din møbeltransportør, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført hurtigt og smertefrit – du behøver altså ikke at frygte smadrede tallerkner, knuste ruder i skabe og lignende – det garanterer vi.

jeg kan jo også bare flytte tingene selv til og fra Ringkøbing?

Alle er selvfølgelig velkomne til at flytte deres egne møbler.

Er du ung og stærk, med kun et enkelt rum eller to som skal flyttes, er det også muligt at flytte lejligheden selv, med hjælp fra et par venner.

Har du derimod en hel lejlighed eller et hus, hvori du har boet i længere tid og derfor har godt med møbler, vil det for det første tage rigtig lang tid at få flyttet det hele, samtidig med at din ryg og knæ nok ikke vil takke dig for besværet.

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig? Så læs vores glade og tilfredse kundeanmeldelser. 

Interesseret i et uforpligtende TILBUD? Så rul ned under nedenstående video!

På 1 minut ser du hvorfor vi er blandt de foretrukne flyttefirmaer i Ringkøbing

Få et tilbud nu

Navn

Email

Telefon (påkrævet)

Besked

Når ting skal flyttes har man det med at undervurdere,

– hvor hårdt det kan være at flytte en hjørnesofa eller et tungt køleskab fra A til B. Hvis man samtidig ender med ondt i knæene eller ryggen, er det helt sikkert ikke besværet værd. Hvis du samtidig bor på første sal eller højere, er der endnu mindre glæde at finde.

Lad i stedet os flytte din bolig for dig. Så kan du bruge tiden på at arbejde, lave daglige ærinder, eller bare slappe af og nyde, at du ikke behøver at kæmpe med at få tunge skabe og borde ud af hoveddøren.

Vi kender hele Ringkøbing så vi stiller op til aftalt tid og flytter dit indbo for dig.

Herunder ses de mest populære steder, at vi flytter og transporterer i Danmark:

… Men som nævnt, i Kims Transport og Flyttefirma er vi naturligvis ikke geografisk afgrænsede, vi flytter over hele Danmark.

Er du interesseret i at høre mere omkring vores flyttefirma, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 2013 40 29. Her vil professionelt og venligt personale stå klar til at hjælpe dig. Vi svarer naturligvis på alle spørgsmål, og hører gerne mere omkring netop dine behov.