Flyttefirma Struer

Søger du hjælp til flytning i Struer? Lad Kim’s transport og flyttefirma hjælpe dig

Står du og mangler et flyttefirma fra Struer?

Det er ikke fordi flyttefirmaer i Struer generelt er bedre end virksomheder fra andre stedet i landet, men hvis du er på vej ind eller ud af Struer med dine ejendele, er en lokal virksomhed ofte at foretrække, da de kender byen ud og ind, og derfor ikke ender med at køre det helt forkerte sted hen, mens du står og tripper.

Flytning til både private og erhverv

Vi flytter gerne dine ejendele eller inventar – hvad end der er tale om en privat flytning eller en firmaflytning. Med mange års erfaring i flyttebranchen, er vi godt udrustet til at klare selv de mest besværlige flytteopgaver – vi har endda vores eget depotrum, hvis du skal have opbevaret nogle møbler.

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig? Så læs vores glade og tilfredse kundeanmeldelser. 

På mindre end et minut kan du se hvorfor du skal vælge os til at flytte i Struer

Få et tilbud nu

Navn

Email

Telefon (påkrævet)

Besked

En Struer flytteforretning af høj kvalitet

Noget du altid vil opleve når du benytter os, er høj kvalitet.

Vores vigtigste mission som virksomhed er, at du er tilfreds med vores arbejde. Du vil derfor ikke se vores flyttemænd stå stille og sludre, mens dine møbler får en slapper i flyttebilen – arbejdet bliver altid udført med den nødvendige hastighed og omhu, så du ikke unødigt står og venter på, at dine møbler kommer på plads – vi respekterer den tid du har sat af til flytningen, hvad end du har taget fri fra arbejdet eller bruger din weekend på at flytte ind i den nye bolig.

Ring i dag på 20 13 40 29, så tager vi en snak om din situation – og finder en prisvenlig løsning.

Herunder ses de mest populære steder, at vi flytter og transporterer i Danmark:

… Men som nævnt, i Kims Transport og Flyttefirma er vi naturligvis ikke geografisk afgrænsede, vi flytter over hele Danmark.