Flyttefirma Vestjylland

Kim’s transport og flyttefirma, et team af professionelle i Vestjylland

Skal du have ordnet en flytning på Vestjylland?

Vi er klar til at køre til en hvilken som helst adresse i Vestjylland – ja, faktisk i hele Danmark.

Så selvom du skal flytte helt fra hovedstaden, kan vi sagtens komme forbi og hjælpe dig.

Fra Ringkøbing til Skjern, Holstebro, Lemvig og omegn

Vestjylland er et dejligt sted at bo.

Noget af Danmarks smukkeste natur finder du i Vestjylland. Noget som er tydeligt, når du ser på udvalget af feriehuse i området. Hvert år rejser mange turister – både danske og udenlandske – til Vestjylland for at opleve Vesterhavet, en stor del af margueritruten, samt de spændende byer der strækker sig langs kysten.

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig? Så læs vores glade og tilfredse kundeanmeldelser. 

Uforpligtende TILBUD? Rul forbi nedenstående video!

Pålideligt og foretrukken flytning i Vestjylland

Få et tilbud nu

Navn

Email

Telefon (påkrævet)

Besked

En flytning er dog en flytning;

– det er besværligt, tungt og tidskrævende at flytte en hel bolig til en ny adresse.

Heldigvis kan vi hjælpe dig, så du ikke behøver at løfte noget som helst. For det første får du tid til andre ting såsom at gå på arbejde, slappe af, eller planlægge hvordan den nye bolig skal indrettes. For det andet slipper du for ømhed og smerter, som stort set altid kommer når man flytter på egen hånd.

Møbler og hårde hvidevarer flytter ikke sig selv, og uden den rigtige træning eller det rette udstyr, er de svære at flytte fra A til B, uden at dørkamme får hakker, møbler bliver beskadiget eller at man selv kommer til skade.

Vi har mange års erfaring med flytninger til både private og erhverv, så du kan trygt stole på, at dine ejendele er i gode og kompetente hænder.

Herunder ses de mest populære steder, at vi flytter og transporterer i Danmark:

… Men som nævnt, i Kims Transport og Flyttefirma er vi naturligvis ikke geografisk afgrænsede, vi flytter over hele Danmark.