Flyttefirma Viborg

Kim’s transport og flyttefirma – Den foretrukne flytning i Viborg

Leder du efter et flyttefirma i Viborg og omegn?

Hos Kim’s Transport & Flytteforretning er kundetilfredshed vores lysende stjerne. I stedet for at køre 200 i timen for at nå frem hurtigt og få opgaven klaret – med knuste glas og ødelagte møbler som følge – fokuserer vi i stedet på at levere et stykke arbejde, som du er 100% tilfreds med.

Hvis det betyder at flytningen skal foregå hurtigt,

- gør vi det hurtigt.

Har du specifikke krav eller ønsker omkring flytningen, sørger vi for at de bliver opfyldt.

Er der tale om flytning til erhverv, hvor bestemte regler skal overholdes, gør vi selvfølgelig også det – det vigtigste er at du er tilfreds med resultatet.

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig? Så læs vores glade og tilfredse kundeanmeldelser. 

Interesseret i et uforpligtende TILBUD på et vores flyttefirma Viborg? Så rul forbi nedenstående video!

På 60 sekunder ser du hvorfor Kim’s transport og flytteforretning er foretrukket i Viborg

Få et tilbud nu

Navn

Email

Telefon (påkrævet)

Besked

Viborg flytteforretning – en tur til en af de ældste byer i Danmark

Som teksten ovenfor afslører, er Viborg en af de ældste byer i Danmark. Heldigvis er byen – ligesom resten af Danmark – fuldt med tiden; for dengang kunne det umuligt være sjovt at flytte bolig, hvis ens hjem var proppet med ting.

I dag har vi seler, små vogne og vigtigst af alt flyttebiler, så vi uden det store besvær kan flytte selv de mest fyldte boliger.

Hvis du gerne vil slippe for at melde dig syg på arbejdet på grund af hold i ryggen, er det en god idé at give os et kald. På den måde kan du bruge din tid på noget mere fornuftigt, end at slæbe møbler fra A til B.

Ring til os i dag på 20 13 40 29 – så kommer vi med et uforpligtende tilbud.

Herunder ses de mest populære steder, at vi flytter og transporterer i Danmark:

… Men som nævnt, i Kims Transport og Flyttefirma er vi naturligvis ikke geografisk afgrænsede, vi flytter over hele Danmark.